Personvernserklæring


Hvem er vi?

Vår nettstedsadresse er: https://upsize.no.

Informasjonskapsler (Cookies)

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Disse er til din bekvemmelighet slik at du ikke trenger å fylle inn detaljene dine igjen når du legger igjen en annen kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og indikerer bare innleggs-IDen til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebyg innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere sporing fra tredjeparter og overvåke din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert å spore din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvor lenge beholder vi dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også den personlige informasjonen de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (unntatt de kan ikke endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere den informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil av de personopplysningene vi har om deg, inkludert alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter eventuelle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.